Iskoristite izvanredne popuste rane kupnje!

Iskoristite izvanredne popuste rane kupnje!

Novi LEXION.

bild-lexion

Smanjite potrošnju i povećajte prinos

Vrhunski modeli LEXION impresioniraju potrošnjom goriva od oko 1 litre po  toni pri maksimalnom protoku i traže svoju maksimalnu snagu točno kada je to stvarno potrebno. Otkrijte nove standarde učinkovitosti.

  • Nova kabina za LEXION. Sve prema vašim željama.
  • Novo: LEXION MONTANA. Na padini žanju koliko i na ravnici.

Novi LEXION

TRION 700 

Nema se vremena za kompromise.

Svako je polje različito, svako je gospodarstvo drukčije. Sustave za protok usjeva TRION 700 APS HYBRID možete precizno prilagoditi vašim kulturama i usjevima. Nude vam se sve mogućnosti, od uvlačnog kanala preko sustava vršidbe i sekundarnog odvajanja do upravljanja slamom.

TRION 600/500 

Svako zrno vrijedi.

Sustav vršidbe APS WALKER toliko je učinkovit da svega oko 10% zrnja prolazi kroz separator zaostalog zrna u TRION-u 600 / 500. 90% zrna već je odvojeno od slame prije nego stigne do slamotresa – bez obzira koliko su uvjeti žetve zahtjevni i radite li s vlažnom ili suhom slamom.

TRION MONTANA

TRION žanje na kosinama jednako kao i na ravnom.

Vršidba na strmim padinama jednako efikasna i učinkovita kao na ravnom. U ovoj su se disciplini žetveni kombajni MONTANA tvrtke CLAAS proslavili na međunarodnom planu. S potpuno automatskim bočnim nagibnim poravnanjem do 18% i uzdužnim poravnanjem do 6%, TRION MONTANA svladava i najbrdovitija polja

LEXION 8000/7000

LEXION 8000 / 7000.

Ulazni kanal, APS SYNFLOW vršidbeni mehanizam, ROTO PLUS sekundardna separacija, upravljanje slamom – teorijski je moguće poboljšati mnoge parametre, kao bi se ubrzao protok materijala. U praksi također. U bliskoj suradnji s našim kupcima smo sve sustave LEXION-a iz osnova ponovno osmislili. Kombinacije APS SYNFLOW vršidbenog mehanizma i ROTO PLUS sekundarne separacije čini APS SYNFLOW HYBRID vršidbeni mehanizam vodežim u svojoj klasi.

LEXION 8000/7000

LEXION 6000/5000

25% više prometa:

LEXION 6000 / 5000.

Da biste stalno bili uspješni, morate ostati ambiciozni i ne smijete se brzo zadovoljiti. Sukladno tom načelu razvili smo vršidbeni mehanizam APS SYNFLOW WALKER: Jer to otvara novu klasu u segmentu strojeva za trešenje. To kombinira ubrzavanje toka materijala putem APS s dodatnim separacijskim bubnjem iza vršidbenog bubnja. Tako postiž ete jedinstveni protok uz istodobno izvanrednu kvalitetu slame.

LEXION 6000/5000

AVERO 240/160

Kompaktan paket snage.

AVERO 240 / 160.

AVERO je prvi kombajn u kompaktnoj klasi s APS tehnologijom vršidbe. Sustav APS za vršidbu i separaciju već obavlja izvrstan posao u modelima LEXION i TUCANO pružajući do 20% više protoka uz istu potrošnju goriva.

Saznajte više

CLAAS jedinice za rezanje

CONVIO FLEX s fleksibilnim rezačima razvijen je za univerzalnu primjenu kod svih vršidbenih plodova, kao što su npr. žitarice, uljana repica, soja, grašak i trava. CONVIO (s fiksnim rezačem) posebno je pogodna za žitarice i uljanu repicu. Vozaču su kod CONVIO reznih mehanizama dostupni pomoćni sustavi kojima se može upravljati iz kabine.

Saznajte više

QUADRANT EVOLUTION.

Dosljedno unapređenje.

Mi točno znamo koliko je za vaš žetveni lanac važno pravilno međudjelovanje svih faktora. Stoga svoje tehničko znanje povezujemo u jednom od svjetski najvećih i najsuvremenijih centara za razvoj preša. Odatle dolazi naš najnoviji razvijeni proizvod: QUADRANT EVOLUTION. Ova snažna balirka za četvrtaste bale postavlja nova mjerila glede pouzdanosti, snage, udobnosti i povezivanja – dakle svega onoga što vam pomaže da produktivnije radite.

NOVO: sklopiva vodilica veziva.

S novom kutijom za vezivo udobnost se piše velikom slovima. Kako bi gornja vodilica bila lakše dostupna i vozačima niže visine ona je sada preklopiva. Novost kod QUADRANT EVOLUTION-a je kočnica veziva koja se podešava bezalatno. Brza prilagodba svakom vezivu za bale.

NOVO: 10% povećan broj okretaja

Iza sakupljača, valjak kontinuiranog sustava POWER FEEDING SYSTEM (PFS) dovodi žetvenu masu na širinu kanala za prešanje. Novorazvijene lopatice poprečnog puža prenose masu duboko u rotor. Na novom sakupljaču broj okretaja PFS-a povećan je za 10%. Time se povećava učinak sakupljanja.

NOVO: pet redova zubaca.

Sada s pet redova zubaca, sakupljač prigrće izuzetno temeljito. Zupci se sporije okreću, mirnije rade i tako bolje prikupljaju krmu čak i na neravnom tlu. Komponente otporne na habanje već su dokazale svoju iznimnu trajnost i dugovječnost u JAGUAR – a to dokazuju još i danas.

Minimalni troškovi održavanja.

Sve su bitne komponente prilagođene boljem učinku QUADRANT-a. Šasija je ojačana, a pogonska osovina povećana. Lanci se napinju i podmazuju potpuno automatski. Koristi za vas su veća propusnost i, zahvaljujući boljoj pristupačnosti a time i bržem održavanju, godinama dulji vijek trajanja.

NOVO: automatska regulacija tlaka prešanja APC.

S APC-om uvijek vozite na maksimumu odabrane snage. Sustav automatski regulira tlak prešanja. Bez obzira na prirodu materijala koji se preša, svi vozači uvijek proizvode bale uravnotežene kvalitete. Kombinacijom novog APC-a i novog oblika kanala dodatno se optimiraju oblik i težina bala.

NOVO: QUADRO PAC.

Pomoću QUADRO PAC-a možete svoje svježe prešane bale položiti na polje u paketima od po 3 ili 4. To vam štedi do 75% vremena prilikom sakupljanja. Tlo se štedi jer utovarna i transportna vozila trebaju manje prolaza. U slučaju naglog nadolaska kiše, gornja bala štiti ostale od vlaženja.

20 godina UNIWRAPA.

Prisutan je od početka. 

U proteklih 20 godina slušali smo svoje kupce. Rezultat je vidljiv:

  • Kompaktni jednoosovinski koncept za dobru upravljivost
  • Pojedinačne gume velikog obujma od 26,5" za optimalnu zaštitu tla
  • Rezna podnica PRO – ugrađeni sprječavač začepljenjaNovi koncept za dugotrajnost HD valjaka za prešanje
  • Omatač visokih performansi: 6 slojeva folije obrađuje se u samo 24 sekunde
  • opcionalno omatanje plaštom folije za optimalnu kvalitetu krme
  • hidraulički sklopive kutije za folije koje štede leđa prilikom zamjene folije
  • zaliha od 14 rola folije za duge radne dane

Sve informacije o konceptu ROLLANT UNIWRAP