Koristimo kolačiće (vlastite i one treće strane kao što je npr. Google Analytics.) kako bismo vam pomogli koristiti naše internetske stranice i bolje prilagodili naše usluge vašim interesima. Daljnjim korištenjem naših internetskih stranica postavljaju se samo tehnički potrebni kolačići, sa Prihvati se postavljaju svi kolačići (uključujući marketinške kolačiće). Vaš pristanak je dobrovoljan i može se u bilo kojem trenutku opozvati za budućnost.

Više informacija potražite u našoj izjavi o zaštiti podataka.

Prihvati

Nadogradnja, terminali

Uvijek pravi izbor.

Nadogradnja, terminali

Uvijek pravi izbor.

Terminali tvrtke CLAAS.

Terminal S7.

S osnovnim terminalom S7 ste na najnovijem tehničkom nivou, ako svoj terminal želite koristiti isključivo za rukovanje usporedne pomoći pri vožnji, ili automatsko upravljanje. Opremljen dodirnim zaslonom 7" visoke rezolucije S7 ispunjava sve funkcije koje pokriva i terminal prethodnik S3.

Oprema osim toga uključuje upravljanje referentnom linijom i USB sučelje za upravljanje podacima, kao i za brzu razmjenu podataka sa softverskim paketima AGROCOM NET i AGROCOM MAP.

U osnovnoj verziji S7 radi sa korekturnim signalom EGNOS, ali opcionalno možete koristiti i signale OMNISTAR, BASELINE HD ili RTK. GLONASS sateliti se također mogu otključati. Pri promjeni korekturnog signala, pretvorba antene više nije potrebna jer je u S7 tvornički integriran 2-frekvencijski prijemnik za različite signale.