QUADRANT 4000

Misli se dalje.

S najvećom gustoćom prešanja se silaža za sušenje, sijeno i slama mogu točno oblikovati, pri čemu se gustoća prešanja, kao i duljina bale mogu mijenjati prema potrebi.

QUADRANT 4000

Misli se dalje.

S najvećom gustoćom prešanja se silaža za sušenje, sijeno i slama mogu točno oblikovati, pri čemu se gustoća prešanja, kao i duljina bale mogu mijenjati prema potrebi.

CLAAS Balirke za četvrtaste bale | QUADRANT 4000. Vaše prednosti.

S balama veličine 1,20 x 0,70 m CLAAS je postavio standard na tržištu. Danas CLAAS u seriji QUADRANT nudi šest modela neovisnih od žetvene mase. S dimenzijom bale 0,80 x 0,70 m preša može bez problema prerađivati silažu, sijeno i slamu. S QUADRANT-om 4000 i dimenzijom bale 0,80 x 0,50 m zajamčena je visoka kakvoća krme.

  1. Centralno podmazivanje
  2. Četiri jednostavna petljača s pouzdanim čišćenjem
  3. Spojka zgrtača s 4300 Nm
  4. Zgrtač s 5 zubaca za maksimalni učinak i idealnu zaštitu krme
  5. Sakupljač (Pickup) s 2 m radne širine
  6. Sustav osiguranja između klipa i igle
  1. 122 podizaja zgrtača/min sa 61 podizajem klipa/min za visokoučinski nivo
  2. Za CLAAS tipičan 2-fazni zgrtač kojemu nije potrebno održavanje
  3. Radi bolje prilaznosti zakretiva kutija za konop
  4. Sakupljač bala DUO PACK

OPERATOR.

Preko OPERATOR-a, koji je kod svih modela QUADRANT 4000 postavljen kao serijska oprema, najvažnija namještanja se mogu upravljati izravno iz kabine. S ISOBUS-om kompatibilni terminal se može koristiti u svim ISOBUS strojevima.

Sustav zgrtača.

Inteligentni sustav zgrtača sa zupcima osigurava nepromijenjeno visoku kvalitetu krme i štiti materijal - osobito sijeno i lucernu.

Visokotlačni kanal za prešanje QUADRANT 4000.

Novi visokotlačni kanal za prešanje osigurava izvrsnu gustoću bala pod svim uvjetima i na vagi postiže do 15% veću težinu po bali.

Pogonski koncept.

Snažan koncept pogona s velikim brojem okretaja i malim zakretnim momentom osim toga prednost ima u sustavu pogona i kvačila koje nezahtijeva održavanje, kao i u interaktivnoj zaštiti sakupljača i zgrtača.

Tehnički podaci

QUADRANT 4000

Širina sakupljača /Pick-Up/2,00 m
DovodZgrtač
Podizaji klipa61 o/min
Dimenzije kanala za prešanje2,57 x 0,80 x 0,50