Pogonska goriva CLAAS ORIGINAL

Za dosljednu CLAAS kvalitetu.

Odaberite maziva, mreže, akumulatore, folije, konope, rashladna sredstva i sličnu opremu koja savršeno odgovara vašem stroju.

Pogonska goriva CLAAS ORIGINAL

Za dosljednu CLAAS kvalitetu.

Odaberite maziva, mreže, akumulatore, folije, konope, rashladna sredstva i sličnu opremu koja savršeno odgovara vašem stroju.

Pogonska goriva CLAAS ORIGINAL – savršenstvo do posljednjeg detalja.

Prava maziva su apsolutno neophodna za neograničenu funkcionalnost vašeg stroja. Tvrtka CLAAS nudi široku paletu ulja, od modernih motornih, prijenosnih i hidrauličkih ulja do biomaziva i proizvoda za uštedu goriva. Rashladna sredstva za motore i aditivi za dizel upotpunjuju paletu proizvoda. Naš asortiman ambalaže za baliranje i akumulatore jednako je velik.


Trošak po bali je presudan.

Ambalaža za baliranje CLAAS

CLAAS mreže, konopi i folije isprobani su na terenu i ekonomični su. Svi proizvodi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete tvrtke CLAAS. Podvrgavaju se opsežnim ispitivanjima, osiguravaju da procesi teku nesmetano i imaju odobrenje stručnjaka za proizvode tvrtke CLAAS. I vi možete imati koristi od njihovih iznimnih karakteristika.


Za operativnu sigurnost vašeg stroja.

Maziva CLAAS

Blago i učinkovito: Maziva CLAAS ORIGINAL precizno su prilagođena sve većim zahtjevima mnogih dijelova strojeva, pokrivaju čitav asortiman strojeva CLAAS, a pogodna su i za veliki broj drugih strojeva.


Za ljeto i zimu.

Zaštita hladnjaka CLAAS

Za sve traktore CLAAS, svu CLAAS tehnologiju žetve i za teleskopski utovarivač CLAAS: Dugotrajna zaštita radijatora AGRICOOL tvrtke CLAAS može se koristiti za univerzalne svrhe. Rashladna tekućina štiti rashladni sustav motora od korozije, pregrijavanja i smrzavanja te optimizira performanse rashladnog sustava stroja.


Moćni i pouzdani.

CLAAS akumulatori

Starter akumulatori tvrtke CLAAS impresioniraju svojim izvrsnim vrijednostima u pogledu kapaciteta, snage hladnog starta i pouzdanosti. Naš asortiman baterija uvijek pruža maksimalne performanse, čak i u vozilima s velikim brojem potrošača električne energije ili visokokvalitetnom opremom. I to nije čudo, već stvar tehnologije.