Koristimo kolačiće (vlastite i one treće strane kao što je npr. Google Analytics.) kako bismo vam pomogli koristiti naše internetske stranice i bolje prilagodili naše usluge vašim interesima. Daljnjim korištenjem naših internetskih stranica postavljaju se samo tehnički potrebni kolačići, sa Prihvati se postavljaju svi kolačići (uključujući marketinške kolačiće). Vaš pristanak je dobrovoljan i može se u bilo kojem trenutku opozvati za budućnost.

Više informacija potražite u našoj izjavi o zaštiti podataka.

Prihvati

AXION 900 TERRA TRAC.

Spremni za veću vučnu silu.

Veća vučna sila u polju i sigurna vožnja na cesti – AXION 900 TERRA TRAC pruža vam visok učinak i raznovrsnost, koji su vam potrebni u vašem pogonu. S ovješenim TERRA TRAC gusjeničnim podvozjem i ovjesom kabine u 4 točke imat ćete udobnost na kakvu ste navikli kada je u pitanju CLAAS.

AXION 900 TERRA TRAC.

Spremni za veću vučnu silu.

Veća vučna sila u polju i sigurna vožnja na cesti – AXION 900 TERRA TRAC pruža vam visok učinak i raznovrsnost, koji su vam potrebni u vašem pogonu. S ovješenim TERRA TRAC gusjeničnim podvozjem i ovjesom kabine u 4 točke imat ćete udobnost na kakvu ste navikli kada je u pitanju CLAAS.

AXION 900 TERRA TRAC.

Sa strojem AXION 900 TERRA TRAC tvrtka CLAAS predstavlja prvi polugusjenični traktor s punim ovjesom. Presudna inovacija je integracija ovješenih TERRA TRAC pogonskih gusjenica. Pogonske gusjenice temelje se na tehnologiji poznatoj iz kombajna, ali su specijalno prilagođene zahtjevima traktora. AXION 900 TERRA TRAC kombinira prednosti traktora s gusjenicama u pogledu prianjanja i zaštite tla s udobnijim voznim svojstvima uobičajenih standardnih traktora. Pogonske gusjenice zahvaljujući individualno ovješenim valjcima trajno osigurava maksimalni kontakt s tlom i maksimalnu površinu otiska. Tako je AXION 900 TERRA TRAC na cesti i na oranici čak i pri brzoj vožnji do 40 km/h udoban i učinkovit.

Vaše prednosti:

 • Vrlo velike vučne snage i efikasnost potrošnje dizel goriva zbog velikog prianjanja i minimalnog proklizavanja i pri obradi teškog tla s malom brzinom
 • Zaštita tla: Velika površina otiska sprječava zaglibljivanje i zbijanje tla
 • Sigurnost rada: visoka mobilnost i u teškim uvjetima uslijed mogućnosti vožnje po malom broju nosivih površina
 • Visoka udobnost vožnje sa do 40 km/h zahvaljujući pametnom ovjesu pogonskih gusjenica
 • Fleksibilnost zahvaljujući kompaktinjim dimenzijama nego stroj sa širokim ili dvostrukim gumama

 1. Motor FPT sa snagom do 445 KS1
 2. Automatski prijenos CMATIC
 3. 40 km/h kod reduciranog broja okretaja motora
 4. TERRA TRAC pogonske gusjenice s gumenom radnom trakom širine od 457, 635, 735 ili 890 mm
 5. Ukupna duljina od samo 6,25 m
 6. Kardansko vratilo 1.000 ECO
 7. Do osam upravljačkih uređaja
 8. Paralelogramski ovjes prednje osovine s integriranom kočnicom
 9. Potpuno integrirana prednja podizna hidraulika s podiznom snagom do 6,5 t
 10. CEBIS oprema kabine
 11. Mehanički ovjes kabine u 4 točke
 12. Radna svjetla do 20 LED
 13. Sustav za automatsko navođenje GPS PILOT

1 Sukladno ECE R 120

Dovedite snagu na oranice.

Koncept TERRA TRAC odlikuje se visokim prianjanjem uz malo proklizavanje. AXION 900 TERRA TRAC plasira svoju punu snagu baš tamo gdje je ona potrebna: na tlu.

Na baršunastim šapama zaštititi tlo.

Sa do 3,87 m2 AXION 900 TERRA TRAC ima oko 35% veću površinu otiska nego traktor s kotačima i štiti tlo putem manjeg pritiska.

Uživajte u prianjanju uz udobnost.

Zahvaljujući jedinstvenoj TERRA TRAC kinematici se pojedini kotači prilagođavaju tlu i istodobno amortiziraju vozilo. Tako se štiti mehanika i vozač.

Brza realizacija.

Čak i sa najširom gumenom radnom trakom od 890 mm AXION 900 TERRA TRAC s maksimalnom vanjskom širinom od 3 m i korisnom nosivosti od skoro 6 t na cesti nije ograničen.