Čista preciznost uz CEMIS 1200

Nenadmašna točnost zahvaljujući najsuvremenijem praćenju

Čista preciznost uz CEMIS 1200

Nenadmašna točnost zahvaljujući najsuvremenijem praćenju

Precizna poljoprivreda koja zaslužuje svoje ime: CEMIS 1200

Rad na terenu kao na tračnicama: uz GPS PILOT CEMIS 1200 zajamčeno je precizno praćenje. To znači da možete raditi spremni za budućnost i uštedjeti novac tijekom cijele godine.

Točno praćenje

Uz GPS PILOT CEMIS 1200 kombinirate najprecizniji terenski rad s besprijekornim upravljanjem nalozima. Uz automatsko praćenje, vaš stroj radi kao da je na tračnicama. Različiti dostupni korekcijski signali i različiti načini vožnje osiguravaju da ste uvijek optimalni na cesti. Na taj način možete pouzdano izbjeći preklapanja, koristiti punu radnu širinu i rasteretiti vozača.

Uz GPS PILOT CEMIS 1200 dobivate točnost od traga do traga do ± 2 – 3 cm. Sami odlučujete kako želite raditi na temelju četiri dostupna načina vožnje.

Jednostavno rukovanje

CEMIS 1200 ne samo da daje preciznije terenske rezultate, već je i jednostavan za korištenje. Izgledom i radnom strukturom prilagođen uobičajenom CEBIS sučelju, nije potrebna dugotrajna obuka. CEMIS terminal i prijamnik također se mogu lako prenijeti s jednog stroja na drugi.

Potpuno umreženi

Osim što štedi vrijeme tijekom rada na terenu, CEMIS 1200 također smanjuje napor prije i poslije. Sustav može komunicirati s vašim sustavom upravljanja farmom u stvarnom vremenu putem mobilne komunikacije. To znači da možete unaprijed planirati radne naloge u uredu kao i obično, poslati ih izravno na stroj i primiti dokumentaciju natrag odmah nakon toga. To omogućava besprijekorno izvješćivanje i vozač ima sve važne informacije pri ruci u svakom trenutku.

Uz različite dostupne signale korekcije, možete dodatno povećati točnost svog rada. Svi se mogu isporučiti izravno iz tvornice ili naknadno ugrađivati. Sa satelitskim korekcijskim signalom SATCOR 15 tvrtke Trimble RTX, preciznost je opremljena od samog početka. Ako želite veću točnost, možete nadograditi na SATCOR 3 tvrtke Trimble RTX ili SATCOR 3 FAST tvrtke Trimble RTX. Alternativno, možete koristiti sustav s dokazanim RTK signalima korekcije.

Prave funkcije za svaki stroj

GPS PILOT CEMIS 1200 prikladan je za sve strojeve u vašoj tvrtki. Na traktorima imate koristi od pune ISOBUS funkcionalnosti i automatske kontrole sekcija vaših priključaka, Section Control. Za strojeve za žetvu, CEMIS 1200 vam također pruža točan postupak povezivanja i dokumentaciju vaših podataka o prinosu.

Otkrijte CEMIS 1200