Rezervni dijelovi CLAAS ORIGINAL

Izrada i isporuka po mjeri.

CLAAS Service & Parts nudi vam rezervne dijelove koji su posebno prilagođeni vašem stroju, a izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i precizno proizvedeni prema specifikacijama tvrtke CLAAS. Da bude kako treba.

Rezervni dijelovi CLAAS ORIGINAL

Izrada i isporuka po mjeri.

CLAAS Service & Parts nudi vam rezervne dijelove koji su posebno prilagođeni vašem stroju, a izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i precizno proizvedeni prema specifikacijama tvrtke CLAAS. Da bude kako treba.

Rezervni dijelovi CLAAS ORIGINAL – sve odgovara.

Dijelovi znače puno više od pravih dimenzija. Korišteni materijali i njihova obrada od presudne su važnosti za pouzdanu i dugotrajnu uporabu strojeva. Dijelovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala točno prema specifikacijama tvrtke CLAAS i s provjerenim tehnologijama tvrtke CLAAS. Svaki pojedini dio optimalno se podudara sa cjelokupnim sustavom vašeg stroja.

Izrađeno po mjeri

CLAAS ORIGINAL dijelovi izrađeni po mjeri su visokokvalitetni serijski dijelovi za CLAAS strojeve.

Pouzdano

CLAAS ORIGINAL dijelovi imaju duži životni ciklus i štite stroj od kvarova.

Učinkovito

CLAAS ORIGINAL dijelovi impresioniraju visokom razinom ekonomičnosti i kvalitete, što će vam se itekako isplati.


Terenski testovi pokazuju razliku.

ORIGINAL nasuprot replike

Zašto biste se uvijek trebali pouzdati u CLAAS ORIGINAL dijelove za svoj CLAAS stroj? Ne samo zato što se svaki pojedini dio optimalno podudara sa cjelokupnim sustavom vašeg stroja, već zato što su dijelovi CLAAS ORIGINAL dugoročno gledano ušteda za vaš novčanik. To smo provjerili umjesto vas, jer se stvarnost može testirati samo u praksi. Otkrijte razliku između dijelova ORIGINAL i dijelova replike.


Savršeno podudaranje.

Dvostruki prsti CLAAS ORIGINAL

Dvostruki prsti ORIGINAL izrađeni su od visokokvalitetnog, višestruko kaljenog lijevanog željeza. Oni jamče najvišu razinu pogonske sigurnosti dok se istodobno savršeno usklađuju sa sustavom reza CLAAS tijekom duljeg razdoblja. Dvostruke prste ORIGINAL karakterizira širok raspon značajki kvalitete.


Kvaliteta do najsitnije pore.

Filtar CLAAS ORIGINAL

Filtri CLAAS ORIGINAL štite motor od nečistoće, osiguravaju dugotrajnu operativnu pouzdanost i optimalno se usklađuju s performansama CLAAS stroja. Filtre neprestano razvijamo kako bi se mogli uskladiti sa sve većim performansama stroja. Tijekom razvojne faze filtri se ispituju u stvarnim radnim uvjetima na licu mjesta i prilagođavaju odgovarajućem stroju tvrtke CLAAS.


Dobar timski rad.

Protunož CLAAS ORIGINAL

Protunož CLAAS ORIGINAL posebno je izdržljiv zahvaljujući posebnom premazu i nudi savršenu zaštitu od trošenja. Besprijekoran rad protunoža osnova je uspješne žetve.


Besprijekorno savršenstvo.

Lanac CLAAS ORIGINAL

S lancima CLAAS ORIGINAL možete se osloniti na savršenu interakciju. Komponente visoke kvalitete optimalno kombinirane – to su garancije za najbolju kvalitetu i pouzdanost koje ništa ne ostavljaju nedovršeno. Najmanja odstupanja mogu imati ozbiljne posljedice na strojeve. Lanci CLAAS ORIGINAL imaju niz prednosti.


Ciljana koordinacija.

Kuglični ležajevi CLAAS ORIGINAL

Kuglični i valjkasti ležajevi CLAAS ORIGINAL udovoljavaju najtežim uvjetima kojima je ležaj izložen. Izuzetno su izdržljivi, čak i pod najtežim uvjetima. Ležajevi su konstruirani na način da bez poteškoća podnose vibracije, udare i vršna opterećenja povezana s pogonom.


Oštra kvaliteta.

Noževi CLAAS ORIGINAL

Tupi noževi smanjuju kvalitetu kosidbe i povećavaju potrošnju goriva. Noževi CLAAS ORIGINAL isporučuju se samo kao visokokvalitetni, visoko otporni ORIGINAL dijelovi za kosidbu koji su razvijeni za duge intervale kosidbe s malim trošenjem materijala. Dijelovi za rezanje izrađeni su od legiranog specijalnog čelika za alat i imaju premaz visoko otporan na habanje.


Vrlo snažna veza.

Remenje CLAAS ORIGINAL

Remenje CLAAS ORIGINAL savršena su veza za vaše CLAAS strojeve. Znanje o optimalnoj kombinaciji različitih materijala od posebne je važnosti. Remenje CLAAS ORIGINAL izrađeni su od najkvalitetnijih gumenih materijala, zateznih kabela i tkanina. Konstrukcija remena je individualno prilagođena odgovarajućem CLAAS pogonu.


Stabilne i fleksibilne.

Opruge CLAAS ORIGINAL

Opruge CLAAS ORIGINAL osiguravaju ravnomjeran, brz i neškodljiv prijenos usjeva. Omogućuju nesmetan protok materijala u balirkama, vagonima, sjeckalicama, grabljama i obrtačima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji, originalni opružne zavojnice optimalno se prilagođavaju cjelokupnom sustavu CLAAS.


Sjedala CLAAS ORIGINAL

Sjedala CLAAS ORIGINAL

Sjedala CLAAS ORIGINAL impresioniraju svojim modernim dizajnom i savršeno su integrirana u koncept upravljanja strojem CLAAS (MMI = Man Machine Interface). Naravno, ORIGINAL sjedala također udovoljavaju zakonskim propisima. Osim toga, pružaju i mnoge druge prednosti.