Koristimo kolačiće (vlastite i one treće strane kao što je npr. Google Analytics.) kako bismo vam pomogli koristiti naše internetske stranice i bolje prilagodili naše usluge vašim interesima. Daljnjim korištenjem naših internetskih stranica postavljaju se samo tehnički potrebni kolačići, sa Prihvati se postavljaju svi kolačići (uključujući marketinške kolačiće). Vaš pristanak je dobrovoljan i može se u bilo kojem trenutku opozvati za budućnost.

Više informacija potražite u našoj izjavi o zaštiti podataka.

Prihvati

CEMOS za traktore.

Vozače čini još boljima.

CEMOS je jedinstven na tržištu sustav samoučenja za vozače, koji pouzdano pomaže vašim vozačima.

CEMOS za traktore.

Vozače čini još boljima.

CEMOS je jedinstven na tržištu sustav samoučenja za vozače, koji pouzdano pomaže vašim vozačima.

CEMOS za traktore.

CEMOS uči i vježba.

Da bi posao bio brz i učinkovit, sustav CEMOS se prilagođava vozaču i nudi pomoć u podešavanju traktora i stroja. Sustav vam daje prijedloge o usporavanju motora, vučnom pogonu, balastiranju, tlaku u gumama, podešavanju pluga i dijaloškim okvirima za optimizaciju uređaja za obradu tla. Stoga se uvijek u radu s optimalnom vučom i zaštitom tla.

1. faza

Priprema na dvorištu.

Na temelju odabranog priključka i namjeravanog korištenja u polju, sustav CEMOS predlaže vozaču dok je još u dvorištu potreban balast i optimalan tlak u gumama. Dinamični sustav učenja prikuplja dodatne podatke tijekom rada i prilagođava svoje prijedloge za sljedeću upotrebu.

2. faza

Osnovne postavke na polju.

Integrirana baza znanja sustava CEMOS objašnjava osnovne postavke uređaja korak po korak ilustriranim uputama. Trenutno imamo asistente za sve plugove. U skoroj budućnosti planiramo uvođenje asistencije za ostale naprave. Pružaju vam dragocjenu pomoć u radu s novim uređajima s kojima vozači imaju slabo ili nikakvo iskustvo.

3. faza

Optimizacija tijekom rada.

Dijalog za optimizaciju pokreće vozač na terenu. Sustav CEMOS provjerava sve osnovne postavke i daje prijedloge za postizanje ciljeva ili učinkovitosti, koje vozač može prihvatiti ili odbiti. Nakon svake promjene postavki, sustav CEMOS signalizira nakon probne vožnje je li poboljšana pokrivenost područja i potrošnja dizela.